matusrajz.blog

Matus István vagyok, jelenleg Győrben a Széchenyi István Egyetemen tanulok. A rajzolás hobbym, és szeretném minél jobban megtanulni. Járok tanárhoz, igaz, nem rendszeresen. Ami véleményt mond egyes rajzaimra, azokat pár szóban szeretném itt megosztani. Stílusom konkrétan nincs, egyenlőre még csak kóstolgatom ezt a területet. Kedvenc témám az emberi kéz illetve arc, a természet, a közlekedés (szakmám ;-). Társblog:hazafele.blog.hu

Friss topikok

Linkblog

görbetükörben

2011.02.28. 13:13 sutamsteve


Valahogy így nézek ki, bár azért szerencsére nem teljesen. A rajzon az egész fejem a függőleges tengelye körül torz, keskenyebb mint kellene lennie, vagyis a tarkóm és az orrom hegye túl közel van egymáshoz. Ez egy jó intő példája annak, hogy hogyan jár az ember, ha nem pontosan veszi fel a méreteket, arányokat. Eddigi legjobb arc rajzom, mégis tulajdonképen használhatatlan. Tanulság: az alapoknál dől el majdnem minden (hmm, az életben is így van, nem csak a rajzolásban...)! A következőnél én is jobban fogok figyelni... .

A bejegyzés trackback címe:

https://matusrajz.blog.hu/api/trackback/id/tr42697329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása