matusrajz.blog

Matus István vagyok, jelenleg Győrben a Széchenyi István Egyetemen tanulok. A rajzolás hobbym, és szeretném minél jobban megtanulni. Járok tanárhoz, igaz, nem rendszeresen. Ami véleményt mond egyes rajzaimra, azokat pár szóban szeretném itt megosztani. Stílusom konkrétan nincs, egyenlőre még csak kóstolgatom ezt a területet. Kedvenc témám az emberi kéz illetve arc, a természet, a közlekedés (szakmám ;-). Társblog:hazafele.blog.hu

Friss topikok

Linkblog

NoHAB

2011.02.22. 20:59 sutamsteve

A cím: "nohab" egy (sokak által szinte szó szerint imádott, vagy éppen nem szeretett) mozdonysorozat beceneve. Tényleg szép jármű, de meg kell vallani, voltak műszakilag komoly gyengeségei. A rajzról: eddig nem kísérleteztem olyan dolgokkal, mint ezen a képen. A "lényeg" az épület be nem fejezése, illetve a tetőszerkezet drasztikus kiemelése, és a lámpák fényei (radírral csináltam). A hiba benne az, hogy az épület kissé hajlik (tudjuk hogy görbül a tér, de ennyire? ;o), tanulság ebből az, hogy rendesen oda kell figyelni a geometriai pontosságra.

A kép átlós szerkesztésű, tehát két fő pont a drasztikusan kiemelt tetőszerkezet, és a mozdony szoknyája (az ütközőknél).

A bejegyzés trackback címe:

https://matusrajz.blog.hu/api/trackback/id/tr442681666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása